23 Aralık 2011 Cuma

GET JAR ANDROID MARKET

Ah ah android olmadan önce neyimiz vardi? Tabiiki JAVA uygulamalar vardi. İyi bir java uygulamasını bulmak için uğrayacağınız ilk site de getjar.com idi. Zaten site cep telefonlarındaki java uygulamaların dosya uzantısı olan  .jar'dan alıyor adını.

Java mı yeterince desteklemedi yoksa programlama dili olarak mu çok uygun değil bilmiyorum ama artik cep telefonunda java'nın değil androidin borusu ötüyor.Geçenlerde 10 milyarıncı uygulama indirildi ve günde 700 bin yeni android telefonu kayıt oluyormuş.

Neyse, getjar.com artık android uygulamalar için de alternatif bir portal olarak çalışıyor. Çok sayıda android uygulamasını aynı android markette olduğu gibi indirebiliyorsunuz. Normalde ücretli olan birçok uygulamayı burada bedava bulmak da mümkün. Ayrica alternatif uygulamalar da mecvut. Bu zamanlarda noel dolaysıyla birçok firsat olabiliyor, bir göz atmakta fayda var.

Getjar'in diğer bir hoş özelliği facebook ile entegre olarak çalışması ve arkadaşlarınızın kullandığı applikasyonlari görebilmeniz ve paylaşabilmeniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder