29 Ocak 2012 Pazar

Meteoroloji Android Uygulaması



Piyasada birçok hava durumu uygulaması mevcut ama Türkiye için en iyi hava tahminini Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılıyor. Şu anda android markette MGM'nin beta uygulaması bulunuyor ve kullanıcılardan aldıkları eleştiriler doğrultusunda uygulamayı daha da geliştireceklerdir.


Eksiklikler giderildikten sonra Türkiyede bulunan kullanıcılar için olmazsa olmaz uygulamalar arasında yer alacaktır.

13 Ocak 2012 Cuma

Android için Office: Kingsoft Office


Android için çeşitli office uygulamaları mevcut. Mesela Office Suite, Polaris Office ve Documents to Go gibi ama bedava olan ve oldukca iyi performans gösteren Kingsoft Office benim için birinci tercih. Word, Excel ve Powerpoint dosyalarını görüntüleyebiliyor ve Word ve Excel dosyalar yaratabiliyorsunuz.

Mobilken tekrar dosyalarınıza göz atmak istediğiniz durumlar için ideal.

7 Ocak 2012 Cumartesi

ANDROID TAVLA ONLINE

En güzel oyun karşınızda gerçek bir rakibe karşı oynadığınız oyundur. Bilgisayara karşı oynamak aynı zevki vermiyor. Karşınızda gerçek birini olduğunu bilmek insana fazladan heyecan katıyor.
Bu yüzden tavla satranç gib geleneksel oyunlar çom popüler aynı zamanda online oynanan RPG oyunlarina da bu yüzden bu kadar talep var.
Android Markette en güzel tavla oyunu JagPlayGammon. En azından şimdilik. Gelıştırebilecek oldukca fazla yönü var ama yine de tatminkar bir online keyfi yaşatıyor. Her daim rakip bulmak mümkün ve uygulama sorunsuz çalışıyor.